background

bistro lounge

ONS RESTAURANT

onze passie voor eten en gezelligheid combineren we met de gastvrijheid in een familiale sfeer

de chef

Christa kan terugblikken op 25 jaar Jachthuis, waar ze haar hart en ziel met veel plezier heeft aan toegewijd

MENU

elk seizoen een aangepast menu

FORMULES


Beste klanten, vrienden, we hebben jullie allemaal gemist en zijn blij dat we jullie terug mogen verwelkomen en verwennen met spijs en drank!!


Aangezien we rekening moeten houden met een aantal nieuwe regels en het ook voor ons een totaal onbekende ervaring is, hebben wij besloten om in de maand juni enkel als restaurant met reservaties werken.


Na evaluatie van ons eerste weekend met corona maatregelen kan u terug gewoon reserveren!

HET MENU 50

Voorgerecht € 18.50


Garnalen: kroketje, sucrine salade met garnalen, cocktailsaus en eitje

Mosselen: gegratineerd met tomaat, basilicum en mozarella

Rund: carpaccio, maagdelijke olijfolie, rucola,

zongedroogde tomaatjes, appelkappertjes geschaafde Parmesan

Camembert: in een krokant brickdeeg gebakken,

salade met appel en nootjes, rode vruchtenchutney

Foie gras van eend : gebakken met peertjes, portosaus (+ € 4)

Sint-Jacobsvruchten: gebakken met groene asperges, op een emulsie van erwtjes en munt (+ € 4.00)


Hoofdgerecht € 29


Kleine zeetongen : gebakken in goeie boter, salade, tartaar, frietjes of puree

Grietfilet : gebakken in goeie boter, broccolipuree, garnalensaus

Linguine met zeevruchten : met scampi, mosseltjes, inktvis

Gentse waterzooi : sappig stukje kip met veel groentjes in een romig soepje

Côte à los van Iberico , groentjes, picklesmousseline, wortelpuree

Filet mignon : een sappig stukje rundsvlees, gebakken naar uw keuze; natuur,

Archiduc of Peper met verse frietjes, salade en huisgemaakte mayonaise

Béarnaise + € 3.00


Nagerecht € 9.00


Tiramisu met peer, speculaas en nutella

Vanilleroomijs, frambozen, merengue, coulis en slagroom

Chocolade moelleux met pistache-roomijs en chantilly

Crème Catalane : gebrande crème met appelsienaroma

Dame Blanche : vanilleroomijs met warme Callebaut-chocolade en chantilly

Kolonel citroensorbet en wodka

Semifreddo ijsmousse, met basilicum, pistachenootjes en rode vruchten

Normandische kazen, rozijnenbroodje, chutney en klein slaatje (+ € 4.00)

Tip... Een glaasje Pommeau om uw dessertje te vergezellen € 7.00

U WORDT HARTELIJK ONTVANGEN DOOR

de eigenaars & team


Christa

uw charmante gastvrouw en kok


Chris

uw vlotte gastheer

RESERVEER OP HET NUMMER 052 48 02 91